AaB: Vi bliver presset mod Brøndby

Respekten er stor - trods syv sejre i de seneste otte hjemmekampe mod de blågule

AaB vandt i foråret 3-0 over Brøndby på NORDJYSKE Arena. Arkivfoto: Lars Pauli

AaB vandt i foråret 3-0 over Brøndby på NORDJYSKE Arena. Arkivfoto: Lars Pauli

AALBORG:I modsætning til de seneste mange besøg i Aalborg kommer Brøndby søndag til byen som tophold. I AaB-lejren er alle bevidste om, at det kommer til at kræve sæsonens bedste kamp at besejre de blågule søndag aften på NORDJYSKE Arena.

- I foråret vandt vi rimelig nemt 3-0, men det bliver noget helt andet denne gang. Brøndby har et nyt hold, som har spillet fremragende i starten af sæsonen. Især offensivt. De har jo høvlet kasser ind og har nogle fantastiske individualister, som kan gøre en forskel for dem, siger Thomas Enevoldsen.

Cheftræner Lars Søndergaard forventer ikke, at hans hold kommer til at vise sprudlende og velpoleret fodbold. Dertil bliver betingelserne for vanskelige mod et Brøndby-hold, der vil gå højt op og presse AaB.

- Vi skal ikke forvente at få tid til at slappe af på bolden og få noget stort flow i spillet. Det er vigtigt, at vi sørger for at holde fast i bolden, men vi skal heller ikke dumme os.

- Når vi kommer fri at det genpres, de praktiserer, så skal vi ikke nøle med bolden. Så skal vi komme hurtigt afsted og udnytte de kvaliteter, vi har. Blandt andet Bassogogs hurtighed - så vi får truet deres bagrum, forklarer han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.