AaB vil drille guldaspiranter

Cheftræner Morten Wieghorst peger på vigtigheden af at spille med stor intensitet mod FC Midtjylland

Anders Kjærgaard
Morten Wieghorst har stadig mandskabsmæssige problemer og må undvære blandt andre Rasmus Würtz og Jannik Pohl.Arkivfoto: Michael Koch
AaB 22. april 2018 07:30 - Opdateret 22. april 2018 12:36

FODBOLD: AaB slutter denne sæson som nummer fem eller seks i superligaen, men cheftræner Morten Wieghorst afviser inden søndagens hjemmekamp mod guldaspiranterne fra FC Midtjylland, da AaB ikke har ret meget at spille for

- Jeg har været lidt træt af de påstande i pressen, for selvfølgelig er der noget på spil. Vi skal sørge for at udvikle vores måde at spille på. Og vi skal udvikle holdet. Set i dét lys kan vi ikke bede om meget mere end en kamp mod et af Danmarks bedste hold. Samtidig er vi forpligtet til at gøre vores yderste, så superligaen bliver afgjort på en sportslig korrekt måde, siger Morten Wieghorst.

Han forventer en hård kamp mod midtjyderne, der efter nederlaget forleden til Brøndby er tvunget til sejr for at holde trit med rivalerne fra den københavnske vestegn i toppen.

- Jeg regner med, at de kommer bragende fra start. Den intensitet og hårdhed skal vi matche, og så skal vi selvfølgelig forsøge at finde vores eget spil og tvinge kampen derhen, hvor vi kan spille på vores præmisser. Derudover skal vi forsøge at give så få dødbolde væk som overhovedet muligt, for dér er de gode, siger Morten Wieghorst.

AaB er uden de skadede Rasmus Würtz, Jannik Pohl, Yann Rolim og Patrick Kristensen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...