AaB vil lege med i den sjove ende af Superligaen

I hele sæsonen har AaB været placeret i den kedelige ende af Superligaen, men det kan ændre sig mandag aften.

AaB-træner Morten Wieghorst går efter de tre point mod Horsens og en placering i den sjove ende af tabellen. Foto: Scanpix/Henning Bagger

AaB-træner Morten Wieghorst går efter de tre point mod Horsens og en placering i den sjove ende af tabellen. Foto: Scanpix/Henning Bagger

Med en sejr eller uafgjort mandag aften kan AaB hjemme mod AC Horsens for første gang i denne sæson placere sig i den eftertragtede top-6 i Superligaen.

Efter torsdagens 1-0-sejr ude over Sønderjyske vil AaB med en sejr over Horsens avancere fra en ottendeplads til en femteplads, og det går træner Morten Wieghorst efter.

- Vi skal bygge videre på sejren over Sønderjyske, og det er klart, at vi vil gå efter yderligere tre point, så vi kan stå bedst muligt inden de to sidste spillerunder af grundspillet, siger Wieghorst til klubbens hjemmeside.

I begyndelsen af sæsonen magtede AaB ikke at vinde i de syv første spillerunder.

Det betød, at AaB har haft et efterslæb i forhold til målsætningen om en placering blandt de seks bedste klubber.

- Vi håber, at vi som sædvanligt vil få stor opbakning fra fansene, og ikke mindst for deres skyld skal vi via en stærk præstation jagte sejren.

- Selv om vi også er bevidste om, at der venter os en vanskelig kamp mod et Horsens-hold, som man kun kan have respekt for.

- Det er ikke længere blot på standardsituationer, at Horsens er farlige, og det er et hold, der aldrig giver op, hvilket man så i den seneste kamp mod AGF, siger Wieghorst.

AaB-træneren henviser til, at Horsens var bagud 0-1 hjemme til AGF, men kæmpede sig tilbage og spillede 1-1 på et mål dybt inde i overtiden.

- Alene det faktum, at de kun har tabt fem kampe hidtil i sæsonen, taler sit eget tydelige sprog, men vi har omvendt en stærk tro på, at vi kan gøre ondt på dem, lyder det fra Wieghorst.

AaB er uden Magnus Christensen, som har karantæne, mens Kasper Risgård er sygdomsramt. Kampen begynder mandag klokken 18.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.