AaB vil tvinge Esbjerg til fejl

Lars Søndergaard ser gode muligheder mod en usikker Esbjerg-defensiv

Lars Søndergaard har respekt for Esbjergs offensiv, men ser muligheder mod defensiven. Arkivfoto: Bente Poder

Lars Søndergaard har respekt for Esbjergs offensiv, men ser muligheder mod defensiven. Arkivfoto: Bente Poder

AALBORG:AaB er inde i en skidt pointmæssigt periode. Endnu værre ser det dog ud for fredagens modstander, Esbjerg, der kun har vundet et enkelt opgør i denne sæson.

Senest blev det til et nederlag på 6-2 til AGF, og AaB og Lars Søndergaard forventer derfor at møde et selvtillidsramt Esbjerg-hold.

- Vi kommer jo til at møde et såret hold og et hold, der er i krise. Så jeg forventer et hold, der bider fra sig med hud og hår. Så har de stadig nogle offensive kræfter, som man ikke skal glemme. Der, hvor fejlene er blevet lavet, er rent defensivt.

- Det er op til os at forsøge og få dem til at lave fejl dernede igen. Men vi skal stadigvæk have en sund respekt for deres offensiv. Selvom de ikke scorer så mange mål, så synes jeg, at de i de seneste kampe har skabt mange chancer, siger Lars Søndergaard.

AaB har kun hentet et enkelt point i de seneste fem kampe, men nordjyderne tager alligevel mange gode takter med fra den fattige pointhøst.

- Vi har i de sidste fire kampe styret spillet. Vi har haft mange situationer omkring modstandermålet. Nogle gange har vi brændt for meget, men vi har også været uheldige og set nogle gode målmænd. Men vi skal blive ved med at skabe muligheder, blive en lille smule mere skarpe, og så skal tingene nok lykkes for os, lyder det fra cheftræneren.

Jannik Pohl og Marco Meilinger er grundet skader ikke med mod Esbjerg, men til gengæld er Thomas Enevoldsen med igen efter længere tids fravær. Og ifølge cheftræneren kan han få en vigtig rolle i kampen.

- Han er ikke så påvirket af den her scoringskrise, som vi har været i. Og han er i hvert fald med i truppen, og så kan han blive en vigtig spiller, fordi han ikke tænker så meget over tingene.

Kampen mellem Esbjerg og AaB spilles i aften klokken 18.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.