AaB voldsomt ydmyget i Parken

FCK rundbarberede et pinligt dårligt AaB-mandskab med 4-0 i Superligaen

Slukørede AaB-spillere forlader Parkens grønsvær efter en fodboldlektion af de helt store. Foto: Torben Hansen

Slukørede AaB-spillere forlader Parkens grønsvær efter en fodboldlektion af de helt store. Foto: Torben Hansen

AALBORG:Resultatkurven har været nedadgående for AaB i den seneste tid, og lavpunktet blev nået søndag aften i nationalarenaen Parken, hvor aalborgenserne blev udspillet, ydmyget og afklædt af hjemmeholdet FC København.

4-0 sejren var ikke ét mål for stor, og det hele blev lynhurtigt afgjort af en flok vilde løver, der fra første fløjt overfaldt en flok apatiske AaB-babyer.
Især på dødbolde blev Kent Nielsens flok flået levende. Afstraffelsen startede for alvor i det 7. minut, da Nicolai Jørgensen fik lov at stå alene i det lille felt og sparke et hjørnespark i nettet. Scenariet gentog sig i det 12. minut, da han let slap fra Hallur Hanssons skinopdækning og pandede 2-0 i nettet efter et hjørnespark.

Selvmål og skade

Det blev 3-0 i det 24. minut, da Andreas Cornelius efter et langt indkast pressede Kenneth Emil Petersen til at heade bolden i eget net. Kort efter måtte AaB-forsvareren lade sig udskifte, efter at have fået et slag i ansigtet. Rasmus Thelander kom ind i stedet, men han kunne ikke forhindre 4-0 scoringen på straffespark fra César Santins fod. Patrick Kristensen begik helt håbløst straffesparket, da han hev Christian Bolanos ned i en ufarlig situation.

Det kunne også være blevet 5-0 inden pausen, da Lasse Nielsen var centimeter fra at rette et skud fra Lars Jacobsen af i eget net.

AaB aldeles ufarlige

Efter pausen var det fortsat FCK, der dominerede, men gassen gik naturligt nok noget af hjemmeholdets ballon.

AaB fik mere plads og ro til at føre bolden op, men det evnede de ikke at forvalte positivt. Bolden blev fortsat smidt hurtigt væk, og det lykkedes ikke at skabe én eneste målchance.

Én afslutning på mål havde AaB, og det var en harmløs af slagsen lige i favnen på FCK-keeperen signeret Mathias Wichmann.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.