AaB ydmygede igen AGF

AaB i offensiv fest i Aarhus i sejren på 5-2

Asmus S. Jørgensen
Jubel i AaB-lejren efter en af de mange scoringer. For anden gang på 10 dage blev AGF ydmyget i Aarhus. Foto: Torben Hansen
Fodbold 8. marts 2014 18:49 - Opdateret 8. marts 2014 21:50

AARHUS: Det er kun halvanden uge siden, at det sidst skete. AaB er på AGF’s egen bane aarhusianerne overlegne i spillet på grønsværen.

Efter et kvarter af lørdagens kamp stod det 2-0 til gæsterne fra Aalborg. Kasper Kusk scorede det første mål efter oplæg fra Lukas Spalvis, og ved målet til 2-0 var Rasmus Jönsson iskold, da han brød i gennem på midten.

AGF øjnede kortvarigt et comeback, da landsholdsdebutanten Danny Olsen efter en halv time reducerede til 2-1. Glæden varede dog kort for hjemmeholdet. Kasper Kusk gjorde det syv minutter senere til 3-1, da han fulgte op på Nikolaj Thomsens afslutning på overliggeren, efter at AaB havde splittet AGF’s defensiv.

Kort inden pausen øgede Kasper Risgård føringen til 4-1 med en hård og flad afslutning fra kanten af feltet.

I 2. halvleg sænkede AaB scoringstempoet. Med 65 minutter spillet udbyggede AaB føringen. Nicolaj Thomsen modtager et indlæg fra Henrik Dalsgaard, tager et træk i feltet og sender sikkert bolden ind bag Emil Ousager i AGF-målet.

AGF pyntede på resultatet ved endnu en scoring af Danny Olsen, men det kan ikke skjule, at AGF hele kampen haltede efter AaB og endnu engang fik tildelt en afklapsning af nordjyderne.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...