Åbent hus med champagne og kransekage

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Kirkeværge John Juel Thomsen bød galant på et glas champagne. Foto: Niels Helver

I torsdags blev den nye Velfærdsbygning og Sognehus i Astrup indviet. I søndags var det blevet menighedens tur til at se det nye hus. Det skete efter en festlig gudstjeneste, hvor sognepræst Iben Aldal prædikede over søndagens tekst.

Efter gudstjenesten var der Åbent Hus, hvor Velfærdsbygningen og Sognehuset blev fremvist. Formanden for Menighedsrådet Niels Munkbak Andersen benyttede lejligheden til at takke alle, der havde været medvirkende til realiseringen af det nye hus på Kirkestien, og Menighedsrådet bød på kransekage og et glas champagne.

Velfærdsbygningen, der også kan anvendes som Sognehus, er i alt på 96 kvadratmeter fordelt med 28 kvadratmeter til kontor, et lille køkken og mødelokale samt 32 kvadratmeter til garage og lager. Derudover er der handicaptoilet og garderobe.

Menighedsrådet vil bruge de nye lokaler til sine møder og mindre arrangementer, og præsterne kan bruge huset til konfirmationsforberedelse. Større arrangementer som for eksempel samværet efter spaghettigudstjenesten på torsdag den 17. november klokken 17, vil fortsat foregå i Astrup Forsamlingshus.

Sognehuset er tegnet af arkitekt Jørgen Toft Jensen, Lendum og opført af lokale håndværkere murer Leif Jensen, tømrer Carsten Andersen, Sindal VVS, Nordjysk VVS Teknik, Astrup EL ved Henrik Akselsen og maler Åge Jørgensen fra Sindal.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.