Åbent hus - med rød løber

Sol og højt humør over Brolæggervej

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Den røde lø ber var rullet iud fra formiddagen ... Privatfoto.

Forleden var der åbent husene på Brolæggervej.

Den røde løber var rullet ud, flaget var hejst og huset hilste på tidligere børn og deres familier, bedsteforældre, oldeforældre, kommende børn og andre, der kom på besøg.

Naturværkstedet viste sin "levende" ræv frem, og den fortalte spændende historier fra skovens allerhemmeligste steder.

Der var Stjerneløb med små opgaveposter spredt over de grønne arealer, og i bålhuset var der tændt op til nybagte, velduftende pandekager.

Institutionen har også netop holdt høstfest, og maden blev lavet af "høst", medbragt hjemmefra af børnene - enten fra egen have, naboens - eller bedsteforældrenes.

Børn og voksne skar æblerne ud, så de kunne være klar til mosteridagen, og gæsterne smagte på frisk, hjemmepresset æblemost.

Glade gæster og legende børn og voksne nød dagen - og på fodboldbanen mødtes husenes tidligere børn mødtes til spil. Også geder og kaniner blev kælet meget for dén dag.

Som afslutning spillede Brolæggervejs husband koncert på deres fælles mark. Bandets tovholdere, Peter og Karin, havde flere gæstesolister med i koncerten. I dagens anledning spillede en medarbejder på tromme, to mødre på trombone og saxofon samt en mormor på trompet.

Solskinsvejret og koncerten understregede den dejlige dag, hvor der også var både børneoptræden og solosang.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.