Åbent hus på Volstrup Skole

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Direktør Marta Madsen, driftsleder Ole Madsen og Lars Andersen, der er bestyrelsesformand. De glædede sig alle over de mange interesserede, der dukkede op.

Torsdag 1. december åbnede Business Park Sæby Syd, og allerede halvvejs gennem eftermiddagen havde 100 interesserede gæster lagt vejen forbi. Og flere kom til.

Borgmester Birgit Hansen klippede den røde snor over - og overrakte to malerier af Jørgen Agerbæk fra Sæby.

Det var stedets driftsleder Ole Madsen, der i sin tid spottede Volstrup Skole - og stedets muligheder.

- I august 2014 kørte jeg forbi, og det slog mig, at det var en dejlig bygning - centralt placeret til motorvej og infrastruktur. Hér er synergieffekten. Vi har et væld af erhverv, der ligger ud til motorvejen i resten af landet, men ikke ret meget i Vendsyssel. Vi skal da være stolte af det, siger en begejstret Ole Madsen.

Som sagt så gjort - og i april 2016 købte ejergruppen på seks personer skolen.

- Vi kan starte små og større virksomheder. Og når de vokser sig større, kan de blive boende og flytte ind i større lokaler, siger han.

Firmaet startede med at renovere 400 kvm.

- Vi har ret til at bygge på ca. 10.000 kvm. mere, så der er plads til vokseværk. Til foråret bygger vi reception, kantine og 12-15 kontorpladser mere, siger han.

Der er allerede seks kontorpladser og et tremands it-firma i huset. Og efter i dag bliver kontakten måske knyttet til flere.

- Vi har fået en del visitkort, som vi skal ringe tilbage til, når dagen er overstået. Det har i det hele taget været en række positive henvendelser. Så vi ser lyst på fremtiden i dette spændende projekt, slutter Ole Madsen.

Borgmester Birgit Hansen var også blandt gæsterne. Hun sagde bl.a.:

- Jeg er rigtig stolt af at kunne indvi Business Park Sæby Syd. Hvor er her blevet flot. Og beliggenheden kom I ikke til at betale ekstra for. Vostrup Skole har en særlig plads i mit hjerte. Det var hér, jeg gik i skole. Jeg husker tydeligt, hvordan vi sprang op og ned ad trappen i denne aula. Tænk, hvis væggene kunne tale, sagde Birgit Hansen - og fortsatte:

- Businessparken er tegn på, at erhvervslivet har det godt i vores kommune. At optimismen hersker heroppe på toppen af Danmark. Jeg har bidt mærke i, at det går hurtigt i Sæby. Der investeres og udvides. Erhvervslivet står stærkt, og virksomhederne står sammen på tværs. Jeg vil gerne rose jer for jeres gåpåmod. Det er dejligt, at I tager arbejdshandskerne på og skaber vækst i lokalområdet.

Det er til gavn for hele kommunen. Jeg synes, at businessparken bygger på nogle spændende ideer. I giver forretningsmænd og håndværkere mulighed for at drive egen virksomhed i fællesskab med andre. Der opstår en naturlig samhørighed, når forskellige virksomheder bor i samme hus. Og der opstår synergi, når forskellige brancher rykker sammen i bussen. Det falder os nordjyder naturligt at trække på samme hammel. Vi hjælper hinanden, og vi henviser til hinanden.

- Heroppe hos os er troværdighed og god kundeservice nøgleord. Og det er egenskaber, som resten af landet forbinder os med. Jeres initiativ passer som fod i hose til kommunens ambitioner for erhvervsudviklingen. Erhvervsvenlighed er alfa og omega for os. Vi vil virksomhederne, og vi ønsker at skabe de bedste betingelser for vækst. Vi er som kommune parate til at finde funktionelle løsninger på de udfordringer, som vi møder på vores vej.

Endnu engang stort tillykke med businessparken og de flotte rammer. Held og lykke fremover, sluttede Birgit Hansen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst