EMNER

Åbent i byens nye lejligheder

2. påskedag vises to lejligheder frem

Arkaden er klar til indflytning 1. september i år, og udlejningen er lagt i hænderne på Nybolig, Brønderslev. 1. påskedag er der åbent hus i to lejligheder i nybyggeriet.

Arkaden er klar til indflytning 1. september i år, og udlejningen er lagt i hænderne på Nybolig, Brønderslev. 1. påskedag er der åbent hus i to lejligheder i nybyggeriet.

BRØNDERSLEV:Midt i Brønderslev er Arkaden nu ved at tage form. Og 2. påskedag er der åbent hus i to af de nye lejligheder. De splinternye lejligheder er lækkert indrettet med gode materialer, og masser af funktionalitet. Det firlængede byggeri med butikker i gadeplan, giver plads til 60 lejeboliger på 1. og 2. sal., hvor adgangen kan foregå med elevatorer. - Mange mennesker, både unge og ældre, ønsker at bo tæt på byens liv. Med kort afstand til butikker, spisesteder, kulturliv og offentlige institutioner, som bibliotek, posthus og rådhus. Nu slår Arkaden dørene op for 60 spændende muligheder, siger Lars Sørensen fra Nybolig, der skal forestå udlejningen. Midt i det firlængede byggeri er der indrettet en hyggelig gårdhave på 2.500 kvadratmeter i 1. sals højde, så de kommende beboere kan gå direkte ud i det fri. Og dem, der vælger en lejlighed på 2. sal kan glæde sig til den brede svalegang med plads til havemøblerne. Alle lejligheder har eget opbevaringsrum udført i elegant cedertræ. - De 60 lejemål fordeler sig på to- og treværelses lejligheder på mellem 60 og 80 kvadratmetre. Alle med store vinduespartier, fransk altan, større altan eller terrasse, fortæller ejendomsmægler Lars Sørensen. - Indvendigt er boligerne indrettet med spændende og moderne løsninger, herunder lyse trægulve og åbent køkken, som er med til at skabe lys og rummelighed. Lejlighederne er desuden forsynet med alt i hårde hvidevarer. Finanssektorens Pensionskasse står bag byggeriet. Arkaden er klar til indflytning den 1. september i år. Administrationen varetages af Kuben Ejendomsadministration A/S og udlejningen er lagt i hænderne på Nybolig, Brønderslev. I Arkadens stueetage åbner Løvbjerg Supermarked allerede 1. juli, og der er indgået aftale med en videoudlejning og en café. Desuden er tre andre lejemål reserverede, så der nu kun er et par ledige butikslejemål.