Åbning af ny café trækker ud

Tilladelser til at indrette café i gammelt posthus har ladet vente på sig.

Det gamle posthus i Algade kommer til at danne ramme om den nye café i Brønderslev. Caféen bemandes med borgere i beskyttet beskæftigelse.  Foto: Henrik Louis

Det gamle posthus i Algade kommer til at danne ramme om den nye café i Brønderslev. Caféen bemandes med borgere i beskyttet beskæftigelse. Foto: Henrik Louis

BRØNDERSLEV:En ny café skulle have slået dørene op i Brønderslevs midtby i dag, men åbningen bliver i hvert fald en måned forsinket.

Det er trukket ud med papirarbejdet på teknisk forvaltning, hvilket bl.a. skyldes, at det gamle posthus i Algade, hvor caféen får til huse, for kort tid siden blev erklæret bevaringsværdigt.

- Det stiller nogle skrappere krav, men ombygningen er til behandling nu, og håndværkerne går i gang både ude og inde, så snart vi har tilladelserne, forhåbentlig allerede i denne uge, siger Peter Bruhns, leder af AOF Vendsyssel, der kommer til at stå for den daglige drift af caféen.

Peter Bruhns vil ikke sætte en præcis dato for, hvornår caféen åbner. Det bliver ikke i august.

- Det vil nok være klogt bare at sige: Så hurtigt som muligt, siger han.

Caféen kommer til at lægge beslag på hele stueetagen i det gamle posthus. På første sal har et arkitektfirma tegnestue og derover er der beboelse.

- Det ser ud til at vi også kan få lov til at lave udeservering i gårdhaven, fortæller Peter Bruhns.

Caféen bliver bemandet med borgere i beskyttet beskæftigelse, men der ansættes også fagpersonale, der skal lede arbejdet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden