Åbning i strålende sol

Sindal er nu et supermarked rigere

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SINDAL:Det var det bedst tænkelige vejr, da REMA 1000 åbnede sin forretning nr. 236 i Sindal. Allerede fra den tidlige morgen strålede en frostklar sol til glæde for de mange forventningsfulde kunder, der ventede på, at REMA slog dørene op til det nye discount supermarked på Vestergade. Inden den røde snor blev klippet bød logistikchef Lars Retoft velkommen til den nye købmand Anders Henningsen, takkede ham for hans ihærdige indsat med at gøre forretningen klar og ønskede ham held og lykke fremover. Herefter klippede købmanden den røde snor, og de lidt frysende kunder skyndte sig ind i forretningen til de mange gode åbningstilbud.

Også Katja Thomsen havde, sammen med sin datter, Katrine på otte måneder, og sin svigermor, Mona, stået i køen og ventet på åbningen.

- Vi skal jo lige se, hvad de nye kan byde på, og det ser virkelig ud til, at der er mange gode tilbud. Og hvor er det en pæn og nydelig forretning, lød det fra Katja Thomsen.

- Jeg og mine 18 medarbejdere glæder os rigtig meget til at betjene kunderne her i Sindal, og vi vil gøre alt for, at de får en god oplevelse og gode kvalitetsvarer. Vi satser derfor blandt meget andet på frisk kød fra danske slagterier og frisk frugt og grønt, som vi får leveret alle ugens 7 dage, fortalte købmand Anders Henningsen.

Ud over de mange åbningstilbud kunne de morgenfriske kunder også få smagsprøver fra mange forskellige leverandører.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.