Thisted

Åbning til Vivaldis toner

Fredag åbnede Søstrene Grene i Fonas tidligere lokaler i Thisted

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Folk fra nær og fjern strømmede til.

THISTED:Fredag formiddag åbnede Søstrene Grene deres nye butik i Thisted.

To violinister ved indgangen bød kunderne velkomne med klassiske toner a la Vivaldi. Og i de stilrene Søstrene Grene-lokaler med de mørkebrune vægge gik kunderne på opdagelse. Sortimentet består størstedels af partivarer, men der er også faste gengangere som kaffeglas og bomulds-karklude, der sælges til skæve priser i retning af.

Allerede fra de første timer gik handelen over al forventning i de lokaler, der senest har rummet den hedengangne radio- og tv-kæde Fona. Efter mylderet at dømme skulle man tro, at franchisetagerne Rikke og Mikkel Østergaard er stødt på en guldåre.

Parret, der har drevet Søstre Grene-butikker siden 2001, ved, hvad de har med at gøre.

- Da vi åbnede den første butik i Viborg for 15 år siden, var vi butik nummer ni. I dag har Søstrene Grene over 100 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Island, Japan, England, Spanien og Holland, fortæller Mikkel Østergaard.

Parret fortæller, at de har glædet sig ”helt vildt” til åbningen i Thisted. Og at de igennem de seneste måneder har for alvor har fået øjnene op for thyboernes kvaliteter.

- Vi er virkelig meget imponeret over, hvor mange gode og kvalificerede ansøgere var til de stillinger, som vi skulle have besat i butikken. Thyboerne er virkelig flinke og venlige mennesker, siger Rikke Østergaard.

Personalet består fremover af to fastansatte og fem piger under 18 år.

- Desuden vil vi være at finde i butikken en gang om ugen. Ellers bestyres butikken af vores butiksleder I Holstebro. Hun vil komme et par gange om ugen, siger Rikke Østergaard.

Udover Viborg, Thisted og Holstebro driver parret også en Søstrene Grene-butik i Randers.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst