Åbning til Vivaldis toner

Fredag åbnede Søstrene Grene i Fonas tidligere lokaler i Thisted

Carsten Hougaard og Diana Holm
De første kunder blev mødt med klassisk musik, der blev leveret af to strygere.
Thisted 1. juli 2016 13:50

THISTED: Fredag formiddag åbnede Søstrene Grene deres nye butik i Thisted.

To violinister ved indgangen bød kunderne velkomne med klassiske toner a la Vivaldi. Og i de stilrene Søstrene Grene-lokaler med de mørkebrune vægge gik kunderne på opdagelse. Sortimentet består størstedels af partivarer, men der er også faste gengangere som kaffeglas og bomulds-karklude, der sælges til skæve priser i retning af.

Allerede fra de første timer gik handelen over al forventning i de lokaler, der senest har rummet den hedengangne radio- og tv-kæde Fona. Efter mylderet at dømme skulle man tro, at franchisetagerne Rikke og Mikkel Østergaard er stødt på en guldåre.

Parret, der har drevet Søstre Grene-butikker siden 2001, ved, hvad de har med at gøre.

- Da vi åbnede den første butik i Viborg for 15 år siden, var vi butik nummer ni. I dag har Søstrene Grene over 100 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Island, Japan, England, Spanien og Holland, fortæller Mikkel Østergaard.

Parret fortæller, at de har glædet sig ”helt vildt” til åbningen i Thisted. Og at de igennem de seneste måneder har for alvor har fået øjnene op for thyboernes kvaliteter.

- Vi er virkelig meget imponeret over, hvor mange gode og kvalificerede ansøgere var til de stillinger, som vi skulle have besat i butikken. Thyboerne er virkelig flinke og venlige mennesker, siger Rikke Østergaard.

Personalet består fremover af to fastansatte og fem piger under 18 år.

- Desuden vil vi være at finde i butikken en gang om ugen. Ellers bestyres butikken af vores butiksleder I Holstebro. Hun vil komme et par gange om ugen, siger Rikke Østergaard.

Udover Viborg, Thisted og Holstebro driver parret også en Søstrene Grene-butik i Randers.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...