Aabybro er næstbedste klub i Vendsyssel

18 svømmere vandt stribevis af pokaler ved stævne i Hirtshals

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AABYBRO:18 svømmere forsvarede Aabybros pokaler, og de vandt dobbelt så mange som de formåede sidste år. Derudover viste både store og små svømmere god form og toppede til Sparekassen Vendsyssel Cup i Hirtshals.

I weekenden 31. oktober og 1. november 2015 afholdt Sparekassen Vendsyssel Cup udvalget det traditionsrige svømmestævne Sparekassen Vendsyssel Cup 2015 i Hirtshals Idrætscenter. Til stævnet stillede 85 svømmere til start, og der blev taget nogle hårde svømmetag og svømmernes ydeevne blev sat på prøve. Det fortæller Stefan Stenberg Sørensen, cheftræner i Aabybro IF Svømning.

Der blev svømmedes om formiddagen indledende stævneafsnit, og de seks bedste svømmere blev så om aftenen sendt i vandet igen i finalerne.

- Man kunne se blod, sved og tårer og en flok trætte svømmere kunne søndag ved aftenstid transportere, deres 63 vundne pokaler hjem til egen svømmeklub, konstaterer træneren. Til stævnet deltog Frederikshavn FI Svømning, Svømmeklubben Søhesten (Hjallerup), Svømmeklubben Nord (Nørresundby), Aabybro IF Svømning, Skagen Svømmeklub, BSK08 (Brønderslev) og Svømmeklubben S68 (Hjørring).

Det blev til 13 pokaler og 29 medaljer, hvilket er en fordobling ift. antallet sidste år for Aabybrosvømmerne, fortæller Stefan Sørensen og fortsætter:

- Det var især i de to ældste grupper at Aabybro stod stærkt, men også i holdkapperne blev der høstet metal hjem til Aaby. Derudover slog holdkapperne to af de gamle Vendsyssel Cup rekorder.

Både K1 og K2 svømmerne svømmede sig til gode tider i weekenden, og kom hjem med medajler og nye tider. Svømmerne fik udfordret sig selv og andre, og endda nogle af dem fik svømmet nye discipliner og nye distancer til stævnet.

- Til stævnet svømmer de ikke kun, de underholder også hinanden socialt og for en god weekenden med hinanden. Derfor er Sparekassen Vendsyssel Cup 2015 et populært valg af stævne for de mange svømmere, slutter Stefan Stenberg Sørensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.