Aabybro har Danmarks bedste McDonald’s

Fastfoodkæden kårede sent torsdag aften sin bedste restaurant

McDonald's i Aabybro er kåret til bedste restaurant blandt kædens 87 restrauranter i Danmark. Arkivfoto: Per Kolind <i>Pressefotograf Per Kolind, phone</i>

McDonald's i Aabybro er kåret til bedste restaurant blandt kædens 87 restrauranter i Danmark. Arkivfoto: Per Kolind Pressefotograf Per Kolind, phone

AABYBRO:McDonald’s i Aabybro er netop blevet kåret til den bedste restaurant 2014 blandt kædens 87 restauranter her i landet.

Vinderen blev afsløret sent torsdag aften ved et stort årligt arrangement i Kolding. Aabybro-restauranten kan dermed smykke sig med titlen ’Årets bedste restaurant’.

Blandt begrundelserne for, at den har leveret en toppræsentation på flere parametre, herunder renlighed og service og salget gennem 2014 har været stigende på et niveau, der overgår markedet.

Blandt begrundelserne er også, at der i restauranten er stort fokus på at udvikle både medarbejdere og ledere, hvilket afspejler sig i en meget høj tilfredshed blandt medarbejdere og ledere, i følge McDonald’s årlige medarbejderundersøgelser.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden