Ådsler smidt ved skole: Politi efterlyser gerningsmand

Fire gange er der smidt døde mink eller grisehoveder ved Tylstrup Skole i Vendsyssel.

FOTO Foto: Free/Politifoto

FOTO Foto: Free/Politifoto

Nordjyllands Politi efterlyser en person i forbindelse med fire episoder ved Tylstrup Skole, hvor der er smidt døde mink og afskårne grisehoveder ved skolen.

Politiet oplyser, at man efterforsker sagen som en trusselssag.

Tirsdag i denne uge kunne Nordjyske fortælle, at der var blevet smidt fem grisehoveder langs en mur på skolen. Hovederne blev fundet af en rengøringsmedarbejder.

- Vi forstår ikke, hvad beskeden er i det, og hvad det er, man vil fortælle os. Det undrer vi os da over, har skoleleder Ulla Loft sagt til nordjyske.dk.

Den første af episoderne med døde dyr skete 15. maj. Dengang blev der fundet otte døde mink i skolegården.

Efter sommerferien har der været tre tilfælde. 16. august blev der fundet seks grisehoveder. 6. september var der igen tale om døde mink. Denne gang hele 20 af slagsen.

Og forleden lå der altså fem grisehoveder ved en mur.

Hos Nordjyllands Politi har fungerende politikommissær Henrik Taagaard tidligere fortalt til nordjyske.dk, at politiet opererer med flere teorier.

- Det kan være en form for chikane fra enten en person eller en gruppe, og det kan være drengestreger. Vi har efterforsket en del i, hvor dyrene kan komme fra, sagde Henrik Taagaard tirsdag til nordjyske.dk.

- Et er at have adgang til grisehoveder, noget andet er mink. Minkavlerne går meget op i sikkerhed og i deres dyr. Vi har haft kontakt til pelsavlere og minkavlerforeningen, og vi har flere spor, vi går efter, lød det.

Et af de spor er overvågningsbilleder fra skolens videokameraer, og det er dem, som politiet nu offentliggør i håbet om at få hjælp fra offentligheden.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.