Åge Hareide er i tvivl om én startplads før Schweiz-kamp

Inde i hovedet har Åge Hareide 10 ud af 11 spillere på plads til startopstillingen i kampen mod Schweiz.

Åge Hareide og fodboldlandsholdet trænede tirsdag for første gang på Helsingør Stadion frem mod lørdagens EM-kvalifikationskamp. Mandag nøjedes markspillerne med at træne indenfor.

Åge Hareide og fodboldlandsholdet trænede tirsdag for første gang på Helsingør Stadion frem mod lørdagens EM-kvalifikationskamp. Mandag nøjedes markspillerne med at træne indenfor.

HELSINGØR:Landstræner Åge Hareide har studeret Danmarks kommende modstander i EM-kvalifikationen, Schweiz, til hudløshed på video for at være bedste muligt forberedt til lørdagens dyst i Telia Parken.

Derfor har landstræneren i sit eget hoved også lagt en slagplan for, hvordan schweizerne skal nedkæmpes, og hvilke spillere der skal eksekvere planen.

På 10 ud af 11 pladser i startopstillingen har Hareide besluttet, hvem han vil bruge, medmindre træningerne frem mod kampen giver ham uventede svar.

- Jeg har ikke så mange ubesvarede spørgsmål før kampen. Nu handler det om, at vi får øvet og trænet de ting, vi er kommet frem til for at kunne slå Schweiz.

- Jeg har egentlig kun ét ubesvaret spørgsmål omkring startopstillingen. Vi må se, hvordan spillerne reagerer i forhold til hinanden, så vi ved, hvem der passer bedst sammen til kampen. Det svar får vi i løbet af ugen, siger Åge Hareide.

Nordmanden vil ikke ud med, hvor på banen han er i tvivl om, hvem han skal benytte.

Han slår dog fast, at slagplanen kan justeres, hvis nogen fremhæver sig særligt på træningsbanen.

- Jeg skal se, hvordan spillerne ser ud til træningen. Man kan træne sig på holdet, for når der er kamp om pladserne, ser nogle måske friskere og hurtigere ud end andre, men vi har stort set holdet på plads, siger Åge Hareide.

Landstræneren glæder sig over, at stort set alle spillere er kommet til Danmark med frisk spilletid i benene, og ingen spillere døjer med skavanker før kampen mod Schweiz.

- Der er ikke nogen, som der skal tages specielle hensyn til fysisk i løbet af ugen. I dag (tirsdag, red.) kan der måske være nogen, der spillede i søndags, som der bliver taget lidt hensyn til, men ellers ikke. Det ser rigtig godt ud, siger Hareide.

Mandag restitutionstrænede spillerne indendørs i Helsingør. Det var kun reservemålmændene Jesper Hansen og Frederik Rønnow, der sammen med målmandstræner Lars Høgh var på træningsbanen.

Tirsdag er derfor den første rigtige træningsdag på Helsingør Stadions regnvåde græs forud for kampen mod Schweiz på lørdag.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.