Aages Mortensens barndomshjem blev væltet

I halvandet år har Vesthimmerlands kommune revet nogle af kommunens værste rønner ned. Torsdag rundede man hus nummer 100

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

De første murbrokker faldt med et brag, da borgmester Knud Kristensen (K) førte kranen på den store gravko og dermed startede nedrivningen af endnu en gammel rønne på Nørregade i Ranum. En af tilskuerne var Aage Mortensen. Mens alle andre stod og så på et gammelt faldefærdigt hus bliver væltet, så stod han og så sit barndomshjem blive revet ned: - Men det har jeg det fint med. Det er ikke noget, der får mig til at græde i hvert fald, siger Aage Mortensen med et lille smil. Hele projektet om at rive de gamle nedslidte rønner ned og forskønnelse af kommunen startede på baggrund af den strategi, der blev udarbejdet af Landsbyrådet og vedtaget af Byrådet i sommeren 2009, og hvor Vesthimmerlands Kommune har modtaget 12,9 millioner kroner fra Økonomi- og Indenrigsministeriet. Sammen med kommunens egen andel var der i alt 17,6 millioner kroner.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.