Herning

Åkerlund: En god fornemmelse

Den svenske keeper blev helten mod Herning

Marc Derlago sendte den vigtige udlignende scoring i nettet, inden åkerlund blev dagens helt. Foto: Michael Bygballe

Marc Derlago sendte den vigtige udlignende scoring i nettet, inden åkerlund blev dagens helt. Foto: Michael Bygballe

AALBORG:Han smilede bredt, da han sammen med holdkammeraterne kunne ønske godt nytår til tilskuerne med et løftet glas med champagne efter mandagens sejr mod Herning.

For den svenske keeper Magnus Åkerlund var det en forløsning med en succesoplevelse, efter den skuffende udskiftning i lørdagens nederlag i Frederikshavn.

Mandag blev han helten med to redninger i straffeslagskonkurrencen.

- Ja, der havde jeg absolut ikke lyst til at blive skiftet ud, men det er jo trænerne, der bestemmer det. Men det var selvfølgelig rigtig vigtigt at hente en sejr igen mod Herning, så vi kommer godt ind i det nye år. Og så var det en god måde at sige tak til fansene på for 2013, siger den svenske målvogter.

- Vi virkede en smule trætte i dag, og det var ret tydeligt, at det var den tredje kamp for os på fire dage. Men vi fik samlet os godt sammen i tredje periode, hvor vi virkelig fik brugt den sidste energi, vi havde. Der spillede vi faktisk rigtig godt i en stor del af tiden, siger Magnus Åkerlund.

- Jeg måtte kapitulere en enkelt gang mod Lasse Lassen i straffeslagene, men han var også virkelig ond ved os i dag, men ellers havde jeg en rigtig god fornemmelse i afgørelsen, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.