Åkesson har lært meget

En legende i aalborgensisk ishockey takker af

Frederik Åkesson har også været træner i sin tid i Aalborg Pirates, men bestred til sidst rollen som sports og salgchef. Arkivfoto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Frederik Åkesson har også været træner i sin tid i Aalborg Pirates, men bestred til sidst rollen som sports og salgchef. Arkivfoto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

AALBORG:For tre år siden sagde AaB farvel til ishockeysporten, og direktør Frederik Åkesson kæmpede hårdt for at starte en ny klub op. Det lykkedes, og Aalborg Pirates så dagens lys, men fredag sagde Frederik Åkesson så farvel til den klub, han selv havde skabt.

- Det har været tre ekstremt lærerige år, og det har givet mig en masse ballast med videre, som jeg kan bruge både på det personlige plan og også i mit videre arbejdsliv, siger Frederik Åkesson, der ikke lige nu kan løfte sløret for, hvad hans egen fremtid byder på.

Særligt det sidste år har været en hård tid for Aalborg Pirates, der har kæmpet med økonomiske problemer og først blev reddet på målstregen inden en truende konkurs tidligere i denne uge.

- Det har selvfølgelig været en tung tid på det økonomiske plan, og sportsligt synes jeg heller ikke helt, at vi kan være tilfredse. Den sportslige del falder tilbage på mig, fordi jeg har haft en stor andel i at sammensætte holdet og finde trænerteamet, men den økonomiske del sorterer under Morten fals (bestyrelsesformand, red.) og det er ham, der må udtale sig om den del, siger Frederik Åkesson.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.