Aalbæk Sjøw 2017 er klar...

Forårsrevyen på Hotel- og Feriecenter Skagen Strand i Hulsig har premiere 10. marts

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Forårsrevyens orkester er her stillet op til fotografering: På billedet ses Viggo Hylander, Anne Lise Næser, Thomas Fredborg og Jens Kærgaard Larsen. Foto: Michael Mogensbæk

Så er rammerne for næste års Aalbæk Sjøw-revy på plads.

De fleste tekster og melodier er fundet, rollerne er fordelt og skuespillerne skal nu bruge juleferien til at læse tekster, så de kan være klar til prøverne, der starter lige efter nytår.

Revyen har premiere den 10. marts, og spiller derefter i dagene 11., 15., 16., 17. og 18 marts 2017 på Hotel og Feriecenter Skagen Strand i Hulsig.

Siden sidste revy er der foretaget et par små justeringer. Det betyder, at der nu kun er bal om lørdagen. Her er det igen den populære duo Hot Shot der slår takten til dansegulvet.

Som noget nyt, er der nu mulighed for spisning før revyen alle aftener.

Den første torsdag, som plejer at være premiere-aften, er flyttet til onsdag i den efterfølgende uge, men der serveres som altid, kaffe og lagkage i pausen. Det betyder, at premieren nu falder på fredagen hvilket, efter arrangørernes mening, vil gøre premieren mere festlig.

Billetsalget startede den 26. november, og i skrivende stund er der solgt et godt stykke over halvdelen af de i alt 1700 billetter der er til rådighed til de seks forestillinger. Der er fortsat ledige pladser til de fleste aftener, og billetterne kan man bestille på revyens hjemmeside www.forårsrevy.dk hvor man også kan læse mere om revyen og se programmerne for de enkelte aftener.

Revyorkesteret har fået de melodier der skal bruges, og er klar til at akkompagnere aktørerne under prøverne i de kommende uger efter nytår.

Revy for alle?

I forsøget på at udbrede kendskabet til vores revy, bliver vi tit spurgt, om ikke det er en lokal revy, og om man skal være født i Aalbæk for at forstå handlingen?

Dertil er svaret NEJ! - Revyen er for alle, og vi har da efterhånden også gæster, fra alle egne i landet, ja endda fra Norge.

Hvem skriver teksterne?

Foruden revyholdets eget forfatterteam er der tekster fra professionelle tekstforfattere. Den største leverandør er Kjeld Thorbjørn, en ægte vendelbo, som de fleste nok kender fra sin tid som forsanger i Slåbrok Band, eller som radiovært i DR P4 og opfinderen af "Dogmeradio", som med Thorbjørns egne ord, er "radio med håndholdt mikrofon".

Desuden kan nævnes, Carl Erik Sørensen, Leif Maibom, Rasmus Krogsgaard, Vase & Fuglsang, Peter O. Hansen, Sune Æbleø og Mogens Krintel.

Hvad revyens numre handler om forbliver, indtil videre, en hemmelighed. Men når man skuer tilbage på året der gik, er der bestemt nogle begivenheder som ikke kan udelukkes, at komme under behandling.

Revyen er bygget efter den gode gamle Danske tradition, som en lagkage, hvor lagene indeholder en skøn og veldoceret blanding af sang, satire, noget til øjet, noget til øret og lidt til eftertanke.

Har du købt de julegaver du skal gi’?

Hvis ikke, er en billet til en god aften med revy og noget godt til ganen måske en ide? - Klik ind på www.forårsrevy.dk og læs mere eller bestil billetter.

Du kan også følge med i sidste nyt om revyen på Facebook/Forårsrevy-Aalbæk Sjøw.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.