Aalborg Håndbold

Aalborg-boss: Spændende med Finalfour i Boxen

Pokalturneringen skal i år afgøres på neutral bane foran potentielt 11.000 tilskuere

Arkivfoto: Bente Poder

Arkivfoto: Bente Poder

HÅNDBOLD:Når pokalturneringens Finalfour i herrehåndbold afvikles 16. og 17 marts næste år, bliver rammen Jyske Bank Boxen i Herning, hvor der er plads til 11.000 tilskuere.

Tidligere har Aalborg Håndbold været arrangør, og her glæder man sig over udviklingen.

- Det er rigtig spændende, og jeg håber på, at det kan blive en årligt tilbagevendende begivenhed, men det er også en stor opgave, for det er mange mennesker, der skal hives til håndbold. Det kræver, at det bliver markedsført på den rigtige måde, men det er der heldigvis også ansat folk til. Jeg håber, det bliver en succes, så det bliver den store event, det skal være, siger direktør Jan Larsen.

Finalfour i Jyske Bank Boxen får med sikkerhed en nordjysk deltager, idet Mors-Thy Håndbold og Aalborg Håndbold skal mødes i kvartfinalen.

- Det er rigtig vigtigt for os at nå til Finalfour. Det er den ene af to muligheder, der er for at vinde en titel herhjemme, og økonomisk er det også rigtig attraktivt. Nu har vi været med en del gange uden den store succes, og vi håber selvfølgelig, at det på et tidspunkt bliver os, der går hele vejen, siger Jan Larsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.