Aalborg cruisede til sejr

Decimeret Aalborg-mandskab slog spanske La Rioja med 28-24

12
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Aalborg Håndbold mod Naturhouse La Rioja i Gigantium. Foto: Martin Damgård

AALBORG:Det var på forhånd frygtet, at det ville blive en ekstremt vanskelig kamp for et skadesplaget Aalborg Håndbold-mandskab, da de søndag tog imod spanske Naturhouse La Rioja i holdets anden kamp i Champions League.

Men frygten skulle vise sig at være ganske ubegrundet. Aalborg Håndbold spillede den bedste kamp hidtil i sæsonen og vandt med 28-24.

Fra kampens start tog Aalborg teten og bragte sig foran med 6-2 - anført af et stærkt forsvar foran en storspillende Ole Erevik i målet og med Morten Slundt som den meget toneangivende spiller i angrebet.

Trods det faktum, at holdet kun kunne stille med fire bagspillere til kampen, så gav det ikke voldsomme problemer, og især Morten Slundt var årsag til det. med fem scoringer inden pausen foruden fire assists styrede han angrebsspillet, og han fik desuden spillet stregspilleren Jacob Bagersted varm med flere gode indspil.

Da Ole Erevik samtidig bød ind med 10 redninger inden pausen, så var det ganske fortjent, at holdet kunne gå til pausen med en føring på 16-10 - den kunne endda have været større, hvis det ikke havde været for et par dumme tekniske fejl i de sidste to minutter,

Kampens langsomme tempo bidrog til, at Aalborgs tre bagspillere Slundt, Mads Mensah og Martin Larsen kunne holde til at spille fuld tid med undtagelse af to minutter til sidst, hvor Nicolai Pedersen kom ind. Mads Mensah skød sig desuden for alvor varm og hamrede kasser ind fra distancen, mens litauiske Malasinskas kom ind i kampen for gæsterne med seks scoringer i anden halvleg. Og efter endnu et par dumme Aalborg-fejl var forspringet pludselig kun på tre scoringer to og et halvt minut igen. Men Aalborg holdt stand.

Dermed henter Aalborg de første to point i gruppen, og dermed er man en fjerdedel af vejen mod de otte point, som træner Nikolaj Jacobsen mener, vil være nok til at gå videre fra den indledende pulje og dermed sikre sig en kassekamp mod et af Europas bedste hold.

Mads Mensag blev topscorer med otte scoringer, mens Ole Erevik stod for 16 redninger.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.