Håndbold

Aalborg DH bankede Odense

Efter en flot 2.halvleg hentede Aalborg DH sæsonens bare tredje sejr. HC Odense fik en øretæve på 28-20

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Aalborg DH mod HC Odense i Gigantium. Foto: Michael Bygballe

AALBORG:Hvis Aalborg DH kunne møde HC Odense hver gang, ville det se godt ud for hajerne.

To møder med fynboerne i denne sæson er nemlig endt med to nordjyske sejre.

Aalborg DH startede i Gigantium som lyn og torden og kom på 2-0 i de første to minutter. Odense fik dog hurtigt skabt kontakt og holdene fulgtes ad til 8-8.

Efter en udvisning til Odense trak Aalborg fra i slutminutterne af første halvleg og kunne gå til pause med 11-8. Ikke mindst takket være storspil fra den svenske landsholdskeeper Maria Olsson, der sammen med venstre fløjen Rikke Ebbesen var bedste ADH’er i de første 30 minutter, der generelt var præget af alt for mange tekniske fejl og dårlige afslutninger.

Efter pausen var Aalborg DH klasser bedre end de tamme fynske gæster. Anført af landsholdsprofilen Stine Jørgensen, der for alvor meldte sig ind i kampen, blev gæsterne blev sat af. 17-11 kom hjemmeholdet op på. Odense fik hentet halvdelen af det forspring inden hajerne igen trådte på speederen blandt andet med scoringer fra den unge stregspiller Kaja Kamp, der leverede en flot kamp med seks mål i anden halvleg og syv mål i alt. Der blev aldrig spænding om udfaldet og hjemmeholdet kunne fortjent juble over sæsonens største men bare tredje sejr. 28-20 stod der på måltavlen efter 60 minutter.

Aalborg DH, der startede sæsonen med minus to point, er nu oppe på seks point i denne sæson. Holdet er stadig på næstsidstepladsen men direkte nedrykning er ikke et tema da Slagelse, der ligger sidst, er gået konkurs.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst