Aalborg DH skyder Steffensens forklaring ned

Håndboldklubben understreger, at den tidligere direktør var bekendt med, at han ikke skulle fortsætte i klubben

Bjarne Brath er ny direktør i Aalborg DH, og det kan ikke komme bag på den tidligere direktør, oplyser klubben. Arkivfoto: Lars Pauli

Bjarne Brath er ny direktør i Aalborg DH, og det kan ikke komme bag på den tidligere direktør, oplyser klubben. Arkivfoto: Lars Pauli

AALBORG:NORDJYSKE Medier kunne i onsdags fortælle, at Lars Steffensen var blevet afløst af Bjarne Brath som direktør i Aalborg DH. Artiklen fik efterfølgende Lars Steffensen til at skrive følgende på facebook.

- Det var en ubehagelig overraskelse at skulle læse i Nordjyske om min fyring som direktør i Aalborg DH.
Den tidligere direktør gav altså selv udtryk for, at han var blevet fyret, og at det kom som en stor overraskelse, men den forklaring giver man ikke meget for i Aalborg DH.

Langer ud efter medier

Sent fredag aften har klubben udsendt en pressemeddelelse, hvor man tager afstand fra forklaringen fra den tidligere direktør.

- Ganske som i HC Andersens ”Hvad fatter gør, det er altid det rigtige”, sker det fra tid til anden, at en enkelt fjer hurtigt kan blive til fem høns.

- Der har i flere medier igår således været skrevet, at Lars Steffensen er blevet fyret fra sin post som direktør i Aalborg DH. Nogle medier har skrevet, at Lars fik oplysningen igennem en avisartiken, mens andre medier skriver, at Lars modtog meddelelsen over facebook. Med så mangfoldige historier føler vi derfor, at vi nu må bidrage med vores side af fortællingen, skriver klubben.

Aalborg DH ændrer strategi

Aalborg DH tager altså afstand fra mediernes udlægning af sagen, der blandt andet bygger på Lars Steffensens forklaring, som fortsat er offentlig tilgængelig på Aalborg DH’s facebook. I første omgang oplyste Aalborg DH, at man ikke havde yderligere kommentarer til sagen, men klubben har nu ændret strategi, og skriver således:

- Lad os allerførst konstatere, at der ikke er tale om en fyring af Lars Steffensen - derimod om et regulært kontraktudløb. Lars Steffensen har været på kontrakt i Aalborg DH, og den kontrakt udløb den 30. juni - samme dag, som klubben skulle overgå fra vores gamle selskab til det nyoprettede Aalborg DH ApS, det skriver klubben i pressemeddelelsen.

Der er ifølge Aalborg DH klubbens nye ejerkreds, der skal vælge den nye direktør, og det er baggrunden for, at Lars Steffensen ikke fik forlænget sin kontrakt.

Ingen overraskelse

Aalborg DH oplyser i samme pressemeddelelse, at Lars Steffensen selv havde meddelt sin aftrædelse som direktør, hvorfor det ikke kan komme som en overraskelse for ham, at han ikke længere er direktør.

- I tillæg hertil, må vi også præcisere, at Lars Steffensen naturligvis har været bekendt med beslutningen længe - og det er altså ikke en nyhed, han har modtaget hverken gennem pressen eller over facebook. Lars Steffensen har sågar selv meddelt sin aftrædelse som direktør i Aalborg DH overfor Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, inden han tog på ferie til Tyrkiet, skriver Aalborg DH.

NORDJYSKE Medier har i de seneste dage forgæves forsøgt at komme i kontakt med Lars Steffensen for at få ham til at uddybe sin forklaring.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.