Aalborg DH vandt uden at anstrenge sig

Hjemmeholdet var foran hele kampen mod et uskarpt SønderjyskE-hold, som kun i få perioder formåede at presse Aalborg DH i Gigantium. Kampen endte 21-14.

Rune Gleerup,
Matilda Boson og resten af Aalborg DH skal glemme kampene i ligaen, når det i dag gælder Champions League. Foto: Michael Bygballe
Fodbold 25. oktober 2008 19:28

Angrebsspillet var af svingende kvalitet, men en solid defensiv sikrede endnu engang en hjemmesejr til hajerne, som dermed fik revancheret sig efter nederlaget til FCK Håndbold for to uger siden. Kampen fik en lidt rodet start med mange tekniske fejl af begge hold, men fra stillingen 4-2 fik Aalborg DH kontrol over begivenhederne. Manglende koncentration lukkede dog SønderjyskE ind i kampen igen mod slutningen af første halvleg, så en føring med seks mål blev reduceret til 11-8 ved pausen. Aalborg DH-spillerne kom lidt ukoncentrerede ud til anden halvleg, og stillingen 11-10 kort inde i anden halvleg var det eneste tidspunkt ADH’erne for alvor var pressede, men så tog de bærende kræfter ansvaret, i særdeleshed Lærke Møller, som via en flot assist og en kontrascoring igen fik bragt Aalborg DH på sikker sejrskurs. Også Karen Brødsgaard spillede en stor kamp for Aalborg DH og gik forrest med forbilledlig fight, som gang på gang førte til scoringschancer. Keeper Madeline Grundstrøm havde en stor andel i det solide forsvarsspil. Hun var en sikker sidste skanse, som tog pynten og modet fra SønderjyskEs angrebsspillere. Svenskeren reddede desuden et straffekast. I sidste del af anden halvleg blev SønderjyskE mere eller mindre kørt over, og især topscorer Linnea Torstenson gjorde, hvad der passede hende. Torstenson scorede seks mål i kampen.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...