Aalborg er årets idrætskommune

Fornem pris til Aalborg Kommune ved stort show i Herning

Anne-Dorte Krog modtog prisen for årets idrætskommune. Foto: Scanpix <i>Scanpix Denmark</i>

Anne-Dorte Krog modtog prisen for årets idrætskommune. Foto: Scanpix Scanpix Denmark

HERNING:Aalborg er årets idrætskommune 2012.

Det blev afsløret lørdag aften ved DR’s store sport 2012-Show i Jyske Bank Boxen i Herning. Aalborg var nomineret til DIF’s Årets Idrætskommune sammen med Roskilde Kommune og Slagelse Kommune, og det blev som nævnt den nordjyske hovedstad, der løb med hæderen og de medfølgende 200.000 danske kroner. Prisen bliver uddelt til en kommune, der har gjort en særlig indsats for den lokale idræt og som i det forløbne år har understøttet en markant udvikling inden for et eller flere af idrættens områder: eliteidrætten, breddeidrætten, idræt for særlige målgrupper og idrætsfaciliteter.

Det var Aalborg Kommunes rådmand for Skole og Kulturforvaltningen, Anne-Dorte Krog som modtog prisen, der blev overrakt af den danske statsminister Helle Thorning-Schmidt.

- Vi får prisen, fordi vi har foreninger med et hav af engagerede frivillige, og fordi vi har SIFA som en meget stærk samarbejdspartner. Så kære SIFA, kære frivillige, kære medarbejdere i fritidsforvaltningen, det her er jeres pris, og jeg glæder mig til at gøre Aalborg til en endnu bedre idrætskommune, lød det fra Anne-Dorte Krog fra scenen i Boxen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.