Aalborg er Danmarks flotteste handelsby

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Tonny Thorup med prisen.

Aalborg er Danmarks flotteste handelsby. Den titel kan byen smykke sig med - i hvert fald det næste års tid efter en kåring torsdag foretaget af Institut for Center-Planlægning.

Det er Institut for Centerplanlægning, der torsdag formiddag på Kulturøen i Middelfart uddelte prisen for sjette gang. Og denne gang altså med Aalborg på toppen.

- Det er bare helt fantastisk. Det passer perfekt med det vi arbejder med i Aalborg City, jubler en begejstret citydirektør Flemming Thingbak.

- Vi ved, at det er hamrende nemt at handle ind på nettet. Derfor skal vi differentiere os mest muligt fra nettet. Det sker i form af at give folk, der kommer ind i City for at handle en god oplevelse. De skal have mere med hjem end blot det at købe en gave. De skal have caféliv, de skal have set på smukke bygninger og en flot havnefront. Det er med til at give kunderne en fed oplevelse. Og så er det jo fint at kunne bruge titlen som årets flotteste handelsby i vores marketing, siger City-direktøren.

I den forbindelse glæder han sig over, at flere private investorer er med til netop at gøre midtbyen ny og flot, og at Aalborg Kommune investerer i en flot havnefront.

- Vi skal blive ved med at holde byen ren, ordentlig og flot, og så skal vi fortsætte den stil med renovering, som har kørt de seneste mange år, så vi kan hamle bedre op med nethandlen, konstaterer Flemming Thingbak.

Det var erhvervschef i Business Aalborg, Tonny Thorup, der fik overrakt prisen.

- Jeg er både glad og stolt over, at Aalborg netop vinder prisen for at være Danmarks Flotteste Handelsby.

- Vores byrum og havnefront har gennemgået en kæmpe udviklingen de senere år.

- For mig er prisen i dag et stempel på, at Aalborgs ambitiøse byudvikling har båret frugt, og den er kunderne i Aalborg heldigvis rigtig glade for.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.