Aalborg fik svær lodtrækning i pokalen

Aalborg Håndbold møder ligakonkurrenter i pokalturneringens ottendedelsfinaler

Arkivfoto: Claus Søndberg

Arkivfoto: Claus Søndberg

AALBORG:Mens flere af konkurrenterne skal op mod modstandere fra den næstbedste række, får Aalborg Håndbold anderledes hård modstand i pokalturneringens ottendedelsfinaler.

Torsdagens lodtrækning til kampene i Santander Cup, som pokalturneringen hedder, magede sig således, at de nykårede danske mestre skal op imod HC Midtjylland.

Aalborg Håndbold var i puljen af seedede hold, og det betyder, at HC Midtjylland har fordel af hjemmebane i opgøret, der skal spilles senest 27. august.

- Det kunne da have været nemmere - faktisk var det vel nærmest det sværeste hold, vi kunne trække i den her runde. Men omvendt så skal man jo slå nogle af de gode hold, hvis man vil langt i pokalturneringen, siger Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen.

- De bevarer sådan set stort set det samme hold, så vi ved, hvordan de spiller. Og det er jo sådan, at hvis deres skytter rammer dagen, så kan de være virkeligt svære at slå. Men omvendt må vi også sige, at det var et hold, der slet ikke fik det til at fungere i anden halvdel af sæsonen i år, siger Jan Larsen.

Ottendedelsfinalerne i Santander Cup:

HC Midtjylland-Aalborg Håndbold

Skanderborg-GOG

Sønderjyske-Århus

TM Tønder-Bjerringbro-Silkeborg

Skive-Ribe-Esbjerg

Team Sydhavsøerne-Skjern

Høj-TTH Holstebro

Otterup-KIF Kolding København

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.