Aalborg forbedrer sit image

Jeg er glad for, at Aalborg bliver ved med at forbedre sit erhvervsklima, siger formand for DI Aalborg, Peter Rindebæk.

Jeg er glad for, at Aalborg bliver ved med at forbedre sit erhvervsklima, siger formand for DI Aalborg, Peter Rindebæk.

Nordjyllands største by har et godt image blandt virksomhederne.

Det er en af konklusionerne i DI’s Lokalt Erhvervsklima undersøgelse, hvor virksomhederne i landets kommuner vurderer erhvervsklimaet i deres egen kommune.

Blandt de 96 kommuner der deltager i undersøgelsen, ligger Aalborg samlet nr. 60, hvilket er en tilbagegang på fem pladser fra sidste års placering som nr. 55.

På trods af tilbagegangen kan Aalborg dog glæde sig over at være den af landets fire største byer, der har det bedste erhvervsklima.

Både København, Aarhus og Odense får en dårligere placering i dette års Lokalt Erhvervsklima undersøgelse.

Aalborg kan desuden notere sig, at kommunens virksomheder aldrig før har vurderet erhvervsklimaet i byen så højt som i år - og Aalborgs lavere placering i år skyldes således alene, at landets øvrige kommuner har formået at forbedre sig endnu mere.

- Jeg er glad for, at Aalborg bliver ved med at forbedre sit erhvervsklima. Det vidner om, at kommunen tager erhvervslivets vilkår seriøst, men der er dog alligevel en række områder, hvor kommunen bør intensivere indsatsen. Det gælder bl.a. i forhold til at sikre virksomhederne bedre adgang til kvalificerede medarbejdere, som er en stor udfordring for mange virksomheder i kommunen, siger formand for DI Aalborg, Peter Rindebæk.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.