Sport

Aalborg fortsat ubesejrede

Århus Håndbold stod for skud, da Aalborg Håndbold tog sin anden ligasejr i denne sæson

12
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Nicolas Cho Meier

AALBORG:Aalborg Håndbold skulle mandag aften forsøge at fortsætte den gode start på sæsonen mod et selvtillidsramt Århus-hold, der tabte sæsonpremieren med 17 mål.

Og der var aldrig for alvor spænding om resultatet, da hjemmeholdet foran et talstærkt publikum i Gigantium vandt 27-21.

Aalborg Håndbold kom lynhurtigt foran 3-0, og fik samtidig gæsternes træner, Erik Veje Rasmussen, til at smide time-out-kortet efter bare 3 minutter, som han har gjort det mange gange før. Og på trods af en godt spillende Søren Westphal i Aalborg-målet, fik Århus alligevel kæmpet sig tilbage og udlignet hjemmeholdets føring og efterfølgende bragt sig foran 7-8.

Men heldigvis havde Søren Westphal i målet besluttet sig for at stå en brandkamp, og han fungerede nærmest som en mur bag Aalborg-forsvaret med hele 10 redninger i 1. halvleg. Det var samtidig afgørende for, at hjemmeholdet kunne trække fra og gå til pause med en 14-10-føring.

Fra 2. halvlegs start var Aalborg igen hurtige til at score tre mål, og de bragte sig dermed foran 17-10 anført af en godt spillende Sander Sagosen. Og selvom Aalborg i den efterfølgende periode havde svært ved at finde vej til netmaskerne, og Westphal niveau i målet var dalende, blev det aldrig for alvor spændende derfra.

Det tætteste gæsterne kom på var 23-20, men Aalborg holdte dem hele tiden på afstand. Derfor vandt Aalborg også sikkert 27-21. Topscorer for hjemmeholdet blev Martin Larsen med seks scoringer.

Med sejren har Aalborg fire point efter de første to kampe i ligaen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst