Aalborg Gummivarefabrik solgt

Winther Holding køber samtlige aktier i gummifabrikken og bliver dermed eneaktionær

Mathias Majlund Laursen
Direktør for Winther Holding og Aalborg Gummivarefabrik René Jacobsen fortæller, at Winther Holding har valgt at købe alle aktier i Aalborg Gummivare fabrik, fordi virksomheden har vækstet meget og fordi, den har nemt ved at omstille sig til kundernes skiftende behov. Foto: Matthew Burnett
Nørresundby 20. december 2017 14:00

NØRRESUNDBY: Aalborg Gummivarefabrik, der har til huse i Nørresundby og sælger gummiprodukter til virksomheder, er blevet overtaget af den nordjyske investeringsvirksomhed Winther Holding A/S. Siden 2009 har virksomheden ejet 40 procent af virksomheden, men nu er de øvrige ejere Vækst-Invest Nordjylland, der ejede 40 procent af aktierne, og John Andersen, der ejede 20 procent af aktierne blevet købt ud. John Andersen var indtil 2009 eneejer af virksomheden, men valgte i 2009 at sælge de 80 procent fra.

- Grunden til, at Winther Holding har købt virksomheden, er, at Aalborg Gummivarefabrik kan bevæge sig hurtigt efterspørgslen. Virksomheden kan lave produkter til mange forskellige brancher, og kan hurtigt omstille sig til opfylde kundernes specifikke behov, og det gør virksomheden konkurrencedygtig. Derudover har der siden 2009 været en stor vækst i virksomheden, hvor vi er gået fra 11 til 30 ansatte. siger René Jacobsen, der er administrerende direktør hos både Winther Holding og Aalborg Gummivarefabrik.

Aalborg Gummivarefabrik havde et overskud på cirka 6 millioner kroner i sidste årsregnskab, og omsatte for cirka 60 millioner kroner i samme periode.

Hvor meget det har kostet Winther Holding, at købe de 60 procent af virksomheden, vil René Jacobsen ikke oplyse.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...