Aalborg Håndbold

Aalborg Håndbold får sølvmedaljer efter håndbold-lektion

Barca bremsede Aalborg Håndbold i Champions League-finalen, hvor Aalborg-drengene reelt aldrig var i nærheden af endnu en overraskelse i den fineste håndboldturnering

Foto: Henrik Bo

Foto: Henrik Bo

AALBORG:Barcelona var en for hård modstander for Aalborg Håndbold.

I Champions League-finalen blev det til et nederlag på 36-23

Allerede i første halvleg viste det stjernespækkede spanske storhold, hvor pokalen skulle stå, og var Aalborg-drengene var bagud med 16-11 ved halvleg.

Selvom Aalborg forsøgte at levere et comeback som i lørdagens semfinale mod Paris SG, så lykkedes det ikke. Barca fortsatte sin dominans, og der var ikke tvivl om, der ville vinde.

Dermed blev det til flotte sølvmedaljer for Aalborg-mandskabet, der i de 18 kampe på vej mod finalen havde slået storhold som portugisiske FC Porto og tyske Flensburg-Handewitt. Og i lørdagens semifinale blev franske Paris SG slået med 35-33.

Barca havde vundet alle sine kampe på vejen mod finalen, blandt andet to gruppespilskampe over Aalborg Håndbold. Således vandt det spanske hold 42-33 da de to hold mødtes i oktober i Spanien, mens Barca måtte kæmpe hårdt for at vinde 35-32 i en medrivende kamp i Aalborg i december.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.