Aalborg Håndbold hårdt ramt inden Super Cup

Skader plager nordjyderne inden møde med KIF Kolding København

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Aalborg Håndbold træner inden fredagens Super Cup mod KIF Kolding København i Gigantium. Foto: Henrik Bo

AALBORG:Det bliver et svækket Aalborg Håndbold-mandskab, der i aften tager imod KIF Kolding København i Super Cuppen i Gigantium.

Allerede inden sæsonens første kamp er de forsvarende sølvvindere hårdt ramt af skader.

De to bagspillere Martin Larsen og Marcus Mørk er fortsat et godt stykke fra et comeback, men derved stopper problemerne ikke. Den nyindkøbte spanske højreback Isaías Guardiola kommer heller ikke i kamp på grund af en betændt skulder, og derudover er der tvivl om et par af de øvrige indkøb.

Islandske Ólafur Gústafsson døjer med et springerknæ, mens Emil Berggren har problemer med hælen. Sidst men ikke mindst er unge Simon Hald fortsat så hårdt ramt af sygdom, at han kun er i spil til ganske korte indhop.

- Skaderne har brudt rytmen en smule i opstarten, så vi er måske ikke helt, hvor jeg havde drømt om, at vi skulle være, siger Aalborg Håndbolds nye cheftræner Jesper Jensen.

Alligevel er cheftræneren forsigtig optimist.

- Jeg er rimelig tryg ved, at vi er der, hvor vi kan være. Det havde da været rarest, hvis alle havde været til rådighed, men sådan er det ikke. Der kommer nok til at gå en måneds tid, før vores spil bliver rigtig kønt, men så må vi jo til gengæld fighte det ekstra, lyder det fra Jesper Jensen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.