Aalborg Håndbold har hænderne fulde

Onsdag aften spiller nordjyderne den første af tre kampe på en uge

Martin Larsen (th.) og holdkammeraterne går en travl tid i møde. Foto: Torben Hansen

Martin Larsen (th.) og holdkammeraterne går en travl tid i møde. Foto: Torben Hansen

AALBORG:Onsdag aften klokken 19.30 får Aalborg Håndbold besøg af Skive fH, der indtager sidstepladsen i Boxer Herreligaen, og kampen i Jutlander Bank Arena skal ende med en nordjysk sejr.

- Der er 13 point imellem os, og derfor skulle der også gerne være en forskel rent spillemæssigt og resultatmæssigt. Der vil dog altid være nogle hold, der står bedre til hinanden end andre, og vi har faktisk altid spillet tætte kampe mod Skive, fortæller Martin Larsen.

Bagspilleren og resten af truppen går en travl tid i møde. På lørdag venter TSV St. Otmar St. Gallen i EHF Cuppen, og næste onsdag spilles den tredje hjemmekamp på syv dage, når Århus Håndbold kommer til Aalborg.

- Det gælder om at få doseret kræfterne rigtigt, så vi kan holde til det hårde kampprogram i november og december. Det er en udfordring, og vi skal forsøge at bringe så mange folk i spil, som vi nu kan, siger Martin Larsen, der håber på en tidlig afgørelse mod Skive.

- Det vil vi selvfølgelig rigtig gerne, men det er svært at forudse, hvordan kampen udvikler sig. Vi har nogle folk, der allerede har spillet mange kampe tidligt på sæsonen, og nogle af dem kunne måske godt bruge et par ekstra minutter på bænken, men vi har respekt for modstanderen, og derfor stiller vi også med det stærkeste hold, fastslår Martin Larsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.