Aalborg Håndbold lignede igen sig selv

Efter to fæle skuffelser fik aalborgenserne oprejsning mod Ribe-Esbjerg i Gigantium

Claus Jensen
Aalborg Håndbold slog mandag aften Ribe-Esbjerg i Jutlander Bank Arena. Foto: Torben Hansen
Sport 21. september 2015 21:05

AALBORG: På papiret var det to ligeværdige hold, der mandag aften mødtes i Boxer Herreligaen i Gigantium. Begge hold havde blot fået en enkelt sejr i sæsonens første tre kampe, men det var et falsk billede af styrkeforholdet.

Aalborg Håndbold førte fra start til slut mod Ribe-Esbjerg, der på intet tidspunkt lignede et seriøst match for hjemmeholdet. Via 12-7 ved pausen vandt Jesper Jensens tropper 27-19 foran 3833 tilskuere i Jutlander Bank Arena

Palicka lukkede af

Det var tydeligt, at gæsterne ikke havde fysik til at hænge med, selv om de til kampen var blevet forstærket af veteranen Kasper Nielsen. Hvis der var nogen spænding tilbage efter de første 30 minutter, så forsvandt den hurtigt i anden halvleg.

Defensiven lukkede generelt fint af, og ellers tog Andreas Palicka en stor luns af gæsternes afslutninger. Svenskeren sluttede med en imponerende redningsprocent på 50 og overlod til slut målet til Aron Rafn Edvardsson.

I aalborgensernes angreb imponerede især fløjene Buster Juul og Christian Jensen med henholdsvis seks og fem scoringer.

På lørdag venter en helt anderledes stor opgave, når det ubesejrede tophold fra Bjerringbro-Silkeborg er gæster i Gigantium.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...