Aalborg Håndbold

Aalborg Håndbold op imod anderledes schweizergardering

Aalborgenserne tager hul på årets europæiske eventyr

De tabte bronzekampe mod GOG betyder, at Aalborg Håndbold og René Antonsen træder tidligt ind i EHF Cuppen. Arkivfoto: Lars Pauli

De tabte bronzekampe mod GOG betyder, at Aalborg Håndbold og René Antonsen træder tidligt ind i EHF Cuppen. Arkivfoto: Lars Pauli

HÅNDBOLD:Aalborg Håndbold indleder lørdag eftermiddag årets europæiske eventyr. I modsætning til sidste sæson, hvor holdet var ude i en lang række udmarvende kampe i Champions League, kan der bliver tale om en kortere rejse i år i EHF Cuppen, den næststørste europæiske turnering, hvor holdet skal igennem to kvalifikationsrunder inden et eventuelt gruppespil.

Første runde står imod schweiziske Pfadi Winterhur, der blev nummer to i den schweiziske liga i sidste sæson og deler førstepladsen efter fem spillerunder i år.

Og faktisk er det en modstander, der i optaktsfasen har voldt en del problemer for Aalborg Håndbold.

- Stefan og Arnor (Madsen og Atlason, cheftræner og assistenttræner, red.) er kommet på lidt af en opgave med at finde noget video, vi kunne bruge, til at se dem an. Vi har mest fundet video, hvor de spiller syv imod seks, og det har vi ikke kunnet bruge i forhold til deres normale forsvar, hvor de dækker en meget mand-mandbaseret afart af et 3-2-1-forsvar, som er lidt speciel at spille over for. Men vi føler os godt forberedte, og vi har haft en god uge på træningsbanen, siger anfører René Antonsen.

Aalborgs vej i EHF Cuppen går over to kvalifikationsrunder inden et eventuelt gruppespil, og mens holdet er favoritter i denne runde, så kan det blive en helt anden sag, hvis holdet går videre.

- Det bliver ikke nemt, for schweizerne er et godt og fysisk hold, men jeg vil da mene, at det er et hold, vi skal slå over to kampe. Men kommer vi videre, så er vi useedede i næste runde, og der kan vi blandt andre rende ind i fire stærke tyske hold og modstandere fra Frankrig, siger René Antonsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.