Aalborg Håndbold rykker ind i isarena

Børn skubber håndboldspillere væk fra den normale hjemmebane

Jan Larsen glæder sig over muligheden for at flytte kampene ind i Isarenaen. Arkivfoto: Michael Koch <i>Michael Koch</i>

Jan Larsen glæder sig over muligheden for at flytte kampene ind i Isarenaen. Arkivfoto: Michael Koch Michael Koch

AALBORG:Normalt skal der en del fysik til at skubbe med en håndboldspiller fra Boxer Herre Ligaen, men i denne uge har en flok børn skubbet Aalborg Håndbold væk fra deres normale hjemmebane.

På grund af weekendens MGP i Gigantium spiller Aalborg Håndbold ugens to kampe i Isarenaen, der så skifter navn til Jutlander Bank Arena.

- Det gør, at vi får en smule mere travlt, for der var jo ishockey i arenaen tirsdag aften, men vi har heldigvis et rigtig godt samarbejde med både Gigantium og kommunens folk, så vi skal nok nå at få det hele klar, siger direktør Jan Larsen.

- Vi er så heldige, at vi har to rigtig gode hjemmebaner, men det er da klart, at der kan skabes en helt exceptionel stemning inde i isarenaen, fordi loftet er noget lavere, og vi også kan operere med siddepladser rundt om banen. Der bliver en fantastisk stemning derinde, og vi må håbe, at det kan hjælpe os i de to kampe, siger Jan Larsen.

Han regner med omkring 3700 tilskuere til kampen hold HC Midtjylland, mens man håber at runde 4000 tilskuere til kampen mod Motor Zaporozhye.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden