Aalborg Håndbold skal finde gejsten igen

Assistenttræner Stefan Madsen er meget utilfreds med Aalborg Håndbolds første halvleg mod Skanderborg

Daniel Vendner
Stefan Madsen (th) er langt fra tilfreds med Aalborg Håndbolds indsats i første halvleg mod Skanderborg. Arkivfoto: Martin Damgård
Aalborg Håndbold 11. marts 2018 07:29 - Opdateret 12. marts 2018 07:40

HÅNDBOLD: Der er ikke meget at tage med fra første halvleg i nederlaget til Skanderborg for Aalborg Håndbold. Det endte med et étmålsnederlag på 25-24, men kunne være blevet meget værre, hvis spillet fra første halvleg var fortsat ind i de sidste 30 minutter.

- Det er simpelthen en skrækkelig første halvleg fra vores side af. Vi starter egentlig okay, men mister fuldstændigt grebet om kampen. Vi laver et hav af fejl, vi brænder for mange chancer og kommer bagud med fem mål, lyder det fra holdets assistenttræner, Stefan Madsen.

- Vi kæmper os tilbage i anden halvleg og kommer rigtigt godt med og ender med at få udlignet. Så tager Skanderborg en timeout med fire sekunder igen og formår på en eller anden måde at få sat bolden i nettet fra 9,5 meters afstand.

Assistenttræneren synes, at truppen skal være glade for comebacket i anden halvleg - men de må ikke glemme, at første halvleg var langt under niveau.

- Vi må simpelthen ikke bringe os selv i sådan nogle positioner, fordi vi ikke er der hele kampen igennem, siger han og fortæller, at der nok skal arbejdes lidt med spillernes moral.

- Nu skal vi spille mod Tønder i næste weekend, og der skal vi have fundet noget energi og noget gejst frem.

Tema: Aalborg Håndbold

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...