Aalborg Håndbold skal finde ny keeper

Jan Larsen skal nu sondere markedet

Jan Larsen har allerede hentet svenske Andreas Palicka som ny keeper til den kommende sæson. Nu skal han finde en mere. Arkivfoto: Jesper Thomasen

Jan Larsen har allerede hentet svenske Andreas Palicka som ny keeper til den kommende sæson. Nu skal han finde en mere. Arkivfoto: Jesper Thomasen

AALBORG:Aalborg Håndbolds keeper Søren Westphal er ude med en korsbåndsskade i de næste 10 måneder, og derfor må holdet spille sæsonen færdig med Ole Erevik som klart førstevalg - han suppleres af den 19-årige Marcus Mølbjerg Jørgensen.

i den kommende sæson står holdet så også kun med blot en målvogter i den første halvdel af sæsonen - svenske Andreas Palicka, der afløser Ole Erevik, der tager til Frankrig næste sæson.

- Og det er en bet for os. I denne sæson har vi haft det, der vel nok er ligaens bedste målmandsduo, og det følte jeg mig faktisk overbevist om, at vi ville få igen i næste sæson. Palicka er en målmand af absolut topklasse og Søren Westphal er godt på vej. Og nu må vi erkende, at vi er nødt til at gøre et eller andet for at tilknytte en ekstra målvogter i næste sæson. Det er ærgerligt for Søren, det er sportsligt ærgerligt, og det er også lettere træls rent økonomisk, siger direktør Jan Larsen.

- Og hvordan det så skal gøres, er vi slet ikke nået til at finde ud af endnu. Hvad enten man skal tilknytte en ny målmand midlertidigt eller for hele året. Alt det må vi tage stilling til, når vi har fundet ud af, hvad der er på markedet, og hvad der er økonomi til, siger Jan Larsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.