Aalborg Håndbold strøg til tops i Norge

Nordjyderne besejrede kroatiske NEXE og vandt dermed Kragerø Resort Elite Cup 2016

Martin Larsen blev delt topscorer i kampen mod NEXE, hvor bagspilleren scorede fem gange. Det samme gjorde Patrick Wiesmach. Arkivfoto: Laura Guldhammer

Martin Larsen blev delt topscorer i kampen mod NEXE, hvor bagspilleren scorede fem gange. Det samme gjorde Patrick Wiesmach. Arkivfoto: Laura Guldhammer

KRAGERØ:Aalborg Håndbold sluttede søndag som samlet vinder af Kragerø Resort Elite Cup 2016 efter at have besejret kroatiske NEXE med 27-21.

Tidligere i træningsturneringen havde aalborgenserne slået de norske mestre fra Arendal med 31-23, mens den første kamp var blevet tabt med 27-29 til TTH Holstebro.

Lørdag aften havde NEXE slået TTH Holstebro, hvilket i sidste ende betød, at Aalborg Håndbold vandt turneringen på en bedre målscore end de danske kolleger.

- Vi spillede mod et godt kroatisk hold, der havde slået Tvis med otte mål. Det var en rigtig fin kamp med fornemt forsvarsspil og godt målmandsspil af Søren Westphal. Det var en koncentreret indsats hele vejen igennem, og i store dele af anden halvleg var vi foran med syv-otte mål. Det var virkelig en god præstation, fortæller direktør Jan Larsen, der er meget tilfreds med holdets indsats i turneringen.

- Vi fik en halvsløj start med nederlaget til Tvis Holstebro. Det var en meget tæt kamp, men Aron Kristjánsson (cheftræner i Aalborg Håndbold, red.) var utilfreds med vores forsvarsspil, og det har vi fået rettet op på. Samtidig har vi brugt en masse spillere, og det kan også ses på listen over scoringer, hvor målene er godt fordelt. Alt i alt har der været rigtig fine takter, uddyber Jan Larsen.

Næste opgave for Aalborg Håndbold er en træningskamp på udebane mod Bjerringbro-Silkeborg. Den spilles onsdag aften klokken 18.30 i Jysk Arena.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.