Aalborg Håndbold tager tiende sejr på stribe

På blot 16 minutter gik de nordjyske håndboldherrer fra 6-6 til 20-9 i 33-24-sejren over Ringsted.

Aalborg Håndbold tager tiende sejr på stribe

Håndboldherrerne fra Aalborg Håndbold har blikket fast rettet mod toppen af ligaen, og fredag aften sejrede nordjyderne for 10. kamp i træk.

Denne gang gik det ud over TMS Ringsted, der allerede i første halvleg måtte se hjemmeholdet stikke af ved stillingen 6-6. 16 minutter senere stod det nemlig 20-9, og så var kampen ligesom afgjort.

- Vi rullede det ene flotte angreb frem efter det andet - både i det stationære spil og kontraspillet, skriver den sejrende klub på sin hjemmeside.

- Johan Jakobsson bombede videre - som han gjorde i mandags mod Århus Håndbold, og Tobias Aren fulgte godt efter med mange flotte mål. Det skete i en periode, hvor vi dækkede godt op, og Erevik tog godt fra i målet, lyder det.

Cheftræner Nikolaj Jacobsen er godt tilfreds efter at have mødt alle hold i turneringen én gang:

- Vi har fået mange af de ting, vi arbejder med til træning, til at fungere i kampene, og det er dejligt, når tingene lykkes, siger træneren.

- Det er klart, at det bliver en noget anderledes kamp, når vi fører med 11 mål efter 26 minutter. Det betød, at der kom flere fejl ind i spillet i begyndelsen af anden halvleg, men vi kommer godt igen og får afsluttet flot, så alt i alt er jeg tilfreds.

Aalborg Håndbold ligger nummer tre i ligaen med 20 point for 13 kampe kun overgået af topholdene Bjerringbro-Silkeborg (BSV) og KIF Kolding København, som begge har 23 point for samme antal kampe.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst