Aalborg HIK hentede vigtig sejr på 3-0

Aalborg HIK besejrede torsdag aften Skovbakken 3-0 i mændenes Elitedivision i volleyball. Med sejren blev gæsterne nærmest hægtet af i kapløbet om fjerdepladsen i grundspillet.

Mikkel Vestergaard - her som spiller - er nu assistenttræner hos Aalborg HIK. Han var tilfreds med spillet i de to første sæt mod Skovbakken, mens det var lidt mere la-la i tredje sæt.
Foto: Torben Hansen

Mikkel Vestergaard - her som spiller - er nu assistenttræner hos Aalborg HIK. Han var tilfreds med spillet i de to første sæt mod Skovbakken, mens det var lidt mere la-la i tredje sæt. Foto: Torben Hansen

- Med den sejr hægtede vi Skovbakken af i kampen om fjerdepladsen i grundspillet, og vi fik forbedret sætscoren, sagde en tilfreds assistenttræner hos Aalborg HIK, Mikkel Vestergaard, efter slutfløjtet. Gæsterne savnede nogle af de vante stamspillere, men Aalborg HIK holdt niveau i de to første sæt, der blev taget sikkert hjem begge med syv points margin. - Vi lavede til gengæld for mange fejl i tredje sæt, men vi hev dog sættet hjem 25-23, forklarede Mikkel Vestergaard. I tilfælde af pointlighed i kampen om en plads i Top 4 kan sætscoren få betydning, og derfor var det et stort plus, at Aalborg HIK holdt stilen i tredje sæt i aftes.