Odense

Aalborg HIK rykker ud af volleyligaen

Efter 20 år på toppen er en succesfuld æra slut i Aalborg HIK

13
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Aalborgenserne kæmpede bravt, men gæsterne fra DHV Odense gjorde præcis nok til at forsvare deres føring fra den første kamp. Foto: Bente Poder

AALBORG:En fantastisk volleyball-æra sluttede torsdag aften for Aalborg HIK, der efter 20 år i mændenes bedste række må sande, at de rykker ned.

Efter et nederlag på 1-3 i den første kvalifikationskamp til DHV Odense var aalborgenserne presset i returkampen i Aalborg Stadionhal.

Efter en flot åbning og et sikkert vundet første sæt, så tabte de klart andet sæt og var også bagud stort i tredje.

Et flot comeback resulterede dog i en føring på 2-1 i sæt, og dermed var der tændt et lille håb hos de små 200 larmende tilskuere.

Problemet var bare, at de nu skulle vinde fjerde sæt med 10 overskydende point for at være bedre end DHV Odense samlet.

Det stod hurtigt klart, at den mission var for stor, og så var det ligegyldigt, at de vandt sættet 26-24 og dermed kampen 3-1.

Aalborg HIK vandt i en periode fra 1998 til 2003 to danske mesterskaber og fem pokaltitler. Nu må de altså en tur ned i den næstbedste række.

- Vi var bare ikke gode nok i vores angrebsspil i de her afgørende kampe. Vi havde store problemer med at afgøre boldene, siger veteranen Mikkel Vestergaard.

Han håber, at det lykkedes at holde på holdets unge stamme i næste sæson, så man kan kæmpe om at vende tilbage til Volleyligaen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst