Aalborg HIK sluttede med første sejr

Efter 13 nederlag i lige så mange ligakampe kom volleyherrerne på tavlen i sidste forsøg

Med en sejr over Bedsted har Aalborg HIK fået et godt rygstød til overlevelseskampen i Volleyligaen.Arkivfoto: Torben Hansen

Med en sejr over Bedsted har Aalborg HIK fået et godt rygstød til overlevelseskampen i Volleyligaen.Arkivfoto: Torben Hansen

AALBORG:Efter 13 nederlag i lige så mange kampe fik Aalborg HIK sluttet grundspillet i Volleyligaen godt af med en tiltrængt sejr.

På hjemmebane lykkedes det at nedlægge det andet bundhold fra Bedsted KFUM med 3-1 i sæt. Gæsterne fra Thy beholder dog lige nøjagtig næstsidstepladsen, som giver dem ét point med over til kvalifikationsspillet.

- Men her kan vi stadig selv bestemme, om vi vil slutte over Bedsted, påpeger HIK-træner Thomas Skifter Bertelsen.

Netop Bedsted venter i den næste kamp - 18. februar i Aalborg Stadionhal. De to øvrige hold i kvalifikationsspillet findes, når ligaholdene fra nummer tre til seks har spillet mellemspillet færdigt.

- Det gælder for os om at undgå sidstepladsen, for den vil sandsynligvis sende os ud i en afgørende nedrykningskamp mod Ishøj. Godt nok vandt vi over dem i netop sådan en gyserkamp i sidste sæson, men Ishøj har forstærket sig markant siden, forklarer Aalborg HIK’s træner.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.