Aalborg hjem med nye skader

Champions League-kampen i Hviderusland var dyr på flere fronter

Claus Jensen
Martin Larsen blev fiberskadet i Brest. Arkivfoto: Martin Damgård
Aalborg Håndbold 7. februar 2018 22:27 - Opdateret 8. februar 2018 07:27

HÅNDBOLD: Den teoretiske chance for at gå videre til 1/8-finalerne i Champions League eksisterer fortsat for Aalborg Håndbold. Men 23-23 på udebane mod hviderussiske Brest kræver udover tre afsluttende sejre også, at en række andre resultater skal flade i hak for aalborgenserne.

- Nu kan vi desværre ikke selv afgøre vores skæbne. Det er utrolig ærgerligt, for langt hen ad vejen spillede vi en fremragende kamp. I den sidste ende brændte vi bare for mange helt oplagte scoringstilbud, siger Aalborg Håndbolds direktør, Jan Larsen.

Janus Smarason og Martin Larsen havde inden kampen døjet med skader, men de blev meldt klar. Desværre gik de begge i stykker igen undervejs.

- Martin fik formentlig en fibersprængning i baglåret, og Smarason blev også skadet igen. Desuden måtte vi allerede inden kampen afskrive René Antonsen, da han fik et migræneanfald, fortæller direktøren i telefonen fra Brest.

Aalborg Håndbold skal dog først i aktion igen torsdag 15. februar, hvor det gælder HC Midtjylland på udebane i 888Ligaen.

Tema: Aalborg Håndbold

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...