Aalborg HK er klar til øl-messen 2017

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Blandt ølbryggerierne er Thisted Bryghus, der blandt andet er kendt for sin rav øl. Arkivfoto: Bo Lehm

øllet vil flyde i en lind strøm, når Aalborg HK 11. februar slår dørene op til endnu en øl-messe.

Aalborg HK har gjort øl-messen til en tilbagevendende begivenhed, der er værd at bide mærke i for alle ølentusiaster - traditionen tro kommer en række øl-bryggerier og distributører og deler smagsprøver ud.

I år har klubben samlet hele 14 forskellige bryggerier og øl- og spiritusleverandører samt to delikatesseleverandører, der vil dele smagsprøver ud, så smagsløgene for alvor vil danse denne eftermiddag. Blandt ølleverandørerne er Fur og Nibe Bryghus.

Vil man være med på bølgen og ligge lunt i svinget til fire timers læskende oplevelse, er der allerede nu mulighed for at købe billet til arrangementet, der foregår i idrætshallen på Østre Allé i Aalborg.

Skulle der være en øl, der falder i særlig god smag, vil der også være mulighed for at købe flasker med hjem fra arrangementet, fortæller Joakim Thostrup, der er blandt eventmagerne hos Aalborg HK.

Overskuddet fra arrangementet går til klubbens aktiviteter, fortæller formand for Aalborg HK, Nicki Møller Larsen, der fortæller, at arrangementet normalt er rigtig godt besøgt - og det hjælper godt til i klubben, når der skal samles penge ind til alle de aktiviteter, der sættes i værk hen over året.

- Der er rigtig mange om buddet, når det gælder cup’erne. Så vi har fundet på noget andet, fortæller formanden, der påpeger, at klubben samtidig sparer lidt på de frivillige kræfter ved at satse på nogle enkelte skarpe arrangementer, hvor der kun er behov for en dedikeret, lille skare, frem for et stort, der kræver flere dages hårdt arbejde fra de frivillige i klubben.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst