Aalborg-hold giver den gas i indsamling

Kæmper for støtte Kræftens Bekæmpelse gennem Stafet for Livet

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Der er gået sport i at være med i kampen mod kræft for et Aalborg-hold, som Bettina Christiansen har oprettet, og som skal deltage i Stafet for Livet i Aalborg 16. og 17. august.

Da hun hørte om det 24 timer lange stafetløb til fordel for Kræftens Bekæmpelse var hun hurtig til at melde sig som holdkaptajn for ”Shoemania.dk”, som har navnet efter hendes webbutik med salg af tøj og sko. Kæresten Flemming Krøll var også hurtig til at støtte op om projektet, og det har efterhånden grebet om sig.

Nu er holdet oppe på 26 deltagere, hvoraf to er børn. Desuden er flere ideer til, hvordan der kan indsamles penge, blevet sat i værk. Ud over pengebeløb fra privatpersoner og virksomheder er der skaffet flere sponsorgaver, som nu sælges via en onlineauktion.

Pantflasker til den gode sag

En mindst lige så god idé kom fra holddeltager Irma Lydholm: indsamling af pantflasker. Derfor er der opstillet en kasse i forhaven hos Bettina Christiansen og Flemming Krøll, Gertrud Rasks Vej 2, Aalborg SØ. Her kan alle køre forbi og donere tomme pantflasker - og altså støtte indsamlingen uden at skulle have penge op af lommen.

www.stafetforlivet.dk kan man følge holdenes indsamlingsresultater, og det går derudad for Shoemania.dk, som torsdag lå på små 29.000 kroner. Det giver en andenplads for holdene i Aalborg, hvor førstepladsen indtages af ”Hope”, der har erfaring fra sidste år og torsdag lå på over 40.000 kroner.

Bettina Christiansen er overvældet over vilje til at hjælpe og støtte - også fra den lokale musiker og sanger Claus Hassing, som er kendt fra flere bands og især Bryan Adams Tribute.

- Det var lidt i sjov, at jeg spurgte Claus via Facebook, om han ville donere en intimkoncert. Men der gik jo ikke engang fem minutter, før han havde svaret, at det ville han gerne. Og så havde han også nogle pantflasker, vi kunne få, fortæller Bettina Christiansen.

Koncerten, der nu kan bydes på, er med ham som solist, og da han kommer med et soloalbum med release party på Skråen 25. september, kalder han det oplagt at blande egen musik med Bryan Adams og andre yndlingskunstnere.

Shoemania.dk’s arbejde og online auktion kan findes på www.facebook.com/groups/indsamling
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.