Aalborg

Aalborg Karneval fik underskud

Minus trods større omsætning og salg af 37.000 loyalitetsarmbånd

Trods de mange deltagere endte Aalborg Karneval 2015 med underskud. Foto: Martin Damgård

Trods de mange deltagere endte Aalborg Karneval 2015 med underskud. Foto: Martin Damgård

AALBORG:Dårligt vejr til børnekarneval og stigende udgifter til rengøring, sikkerhed og beredskab har medvirket til, at Aalborg Karneval 2015 samlet endte med et underskud på 358.000 kr.

Og det på trods af større omsætning, flere entreindtægter og flere sponsor-kroner.

- Det er enormt ærgerligt, at vi kommer ud med et underskud. Men det må ikke skygge for, at karnevallet i Aalborg fortsætter den positive udvikling. I år lykkedes det os at sælge 37.000 loyalitetsarmbånd, og sponsoraterne er stigende, siger Reimer Ivang, talsmand for Aalborg Karneval.

Meget lykkedes

Han pointerer, at rigtig meget lykkedes for Aalborg Karneval i år, trods underskuddet.

Omsætningen voksede med 14 procent, entreindtægterne steg næsten lige så meget, og sponsorandelen er øget med lidt over en tredjedel.

- Vi er stolte over at kunne vise fremgang på alle væsentlige parametre. Desværre fik vi ikke overskud, da specielt børnekarnevallet medførte et større underskud på grund af det dårlige vejr, lyder det fra Reimer Ivang i en pressemeddelelse fra Aalborg Karneval.

- Selvom karnevallet udvikler sig positivt på mange områder, så må vi også acceptere, at visse udgifter stiger hurtigere end vores indtægter. Det er udgifter, som vi ikke kan komme udenom, da der er til beredskab, sikkerhed og renovationsvæsnet, forklarer han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.