Lokalpolitik

Aalborg lægger billet ind på grandprix

Magistrat lover 1,6 mio. kr. i støtte, hvis det lykkes at få arrangementet til byen

Der var senest Melodi Grand Prix i Gigantium i 2012. Nu melder Aalborg Kultur- og Kongrescenter sig som interesseret i en gentagelse i 2015.

Arkivfoto

Der var senest Melodi Grand Prix i Gigantium i 2012. Nu melder Aalborg Kultur- og Kongrescenter sig som interesseret i en gentagelse i 2015. Arkivfoto

AALBORG:Fra Aalborg Kultur- og Kongrescenters side bliver der arbejdet på at få Dansk Melodi Grand Prix 2015 til Aalborg, og skulle det lykkes, er byrådet klar til at støtte arrangementet med 1,6 millioner kroner.

- Aalborg Kultur- og Kongrescenter har i en henvendelse spurgt os om, hvorvidt vi synes, at det ville være en god idé, at man fra centrets side arbejder på at få arrangementet hertil, og det har vi sagt ja til, siger borgmester Thomas Kastrup-Larsen (S), efter at en enig magistrat i formiddag gav et forhåndstilsagn om i givet fald at støtte grandprixet med 1,6 millioner kroner.

Ifølge borgmesteren er det lovede beløb på niveau med, hvad kommunen tidligere har betalt i forbindelse med, at det populære show har udspillet sig i Aalborg.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst